logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Zakelijk vervoer

Met een ruime ervaring op het gebied van zakelijk vervoer weten wij inmiddels wat u als klant van ons verwacht. Gezien het uitgebreide en veelzijdige wagenpark kunnen we voor ieder reisgezelschap een passende oplossing bieden. Bent u op zoek naar uitstekend zakelijk vervoer met betrouwbare en professionele chauffeurs, dan moet u bij Schreurs Personenvervoer zijn. Wij staan altijd voor u klaar en binnen no-time voor uw deur. 

Schreurs Personenvervoer brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Roermond, een onverwachte rit naar Berlijn. Ook voor bestemmingen die verder weg liggen kunt u bij Schreurs Personenvervoer terecht.

Het is mogelijk om op rekening te rijden zodat u één keer per maand een verzamelfactuur krijgt van de door u gereden/geboekte ritten. Hierdoor verdwijnt een hoop extra administratie aan uw kant. Verder kunt u van iedere rit een specifiek rapport opvragen.

Om een offerte aan te vragen of een rit te reserveren stuurt u een mail naar planning@schreurspersonenvervoer.nl of neem contact op met onze centrale op telefoonnummer +31(0)475 - 334600.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »

Luchthavenvervoer met zeer scherpe tarieven!

Rij met Schreurs Personenvervoer naar vliegvelden in binnen- en buitenland,...

Lees meer »