logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

VIP vervoerVIP vervoer

Ontvang belangrijk bezoek uit binnen- of buitenland met ons VIP vervoer. Of zorg ervoor dat de directie in stijl kan reizen, met net dat beetje extra luxe. We rijden met een Mercedes S-klasse en een Mercedes V-klasse, zodat het aan luxe in ieder geval niet zal ontbreken.

Onze auto’s zijn voorzien van alle denkbare comfortabele opties. Zoals Climate Control en een uitgebreid Entertainment-systeem. Net als comfortabele en ruime stoelen, om in alle rust naar de bestemming te reizen. Een uitermate comfortabele keuze voor luxe vervoer, met chauffeurs die hun rijgedrag daar netjes op afstemmen.Boek taxi
 

VIP chauffeur in Roermond en omgeving

Boek uw VIP vervoer in Roermond en omgeving. Wij zorgen voor luxe vervoer, waarbij het de reiziger aan niets zal ontbreken. Onze chauffeurs zijn ruim op tijd aanwezig en zorgen in alle aspecten voor VIP-taxivervoer met de best mogelijke ervaring.

U heeft de keuze uit een S-klasse sedan of een V-klasse minibus. Beschikbaar in een 6-zits of 7-zits uitvoering, zodat u een complete delegatie kunt ontvangen. Voorzien van handige klaptafel, zodat het gezelschap desgewenst zonder problemen door kan werken.

VIP vervoer: reis in luxe

We zijn gespecialiseerd in VIP vervoer. Van VIP-taxivervoer tot andere mogelijkheden, zoals trouwvervoer en zakelijk vervoer. Voor één van uw bijzondere gasten of een groep, wij denken graag met u mee.

Op zoek naar een VIP chauffeur die ervoor zorgt dat de directie in luxe kan reizen of u belangrijk bezoek kunt ontvangen? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden op het gebied van luxe vervoer.Boek taxi
 

Voor verdere informatie of een offerte aanvraag kunt u mailen naar planning@schreurspersonenvervoer.nl of neem contact op via  +31(0)475 - 334600.

Beoordeling door klanten: 9.1​/10 ­ 4 beoordelingen

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »

Luchthavenvervoer met zeer scherpe tarieven!

Rij met Schreurs Personenvervoer naar vliegvelden in binnen- en buitenland,...

Lees meer »