logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Valys

Schreurs Personenvervoer verzorgt als één van de onderaannemers van Transvision het Valysvervoer in de regio Midden-Limburg. 
Valys is bedoeld voor uitstapjes buiten de regio. Dit vervoer is mogelijk vanaf vijf openbaar vervoer zones. 

Met een Valys-pas kunt u jaarlijks een aantal vastgelegde kilometers reizen tegen het tarief van het gewone openbaar vervoer. U komt in aanmerking voor dit vervoer wanneer u in het bezit bent van een bewijs van de gemeente dat u via de Wet voorzieningen gehandicapten (WVG) recht heeft op een vervoerskostenvergoeding, een rolstoel of een scootmobiel. Daarnaast geeft ook een gehandicaptenparkeerkaart of OV-begeleiderskaart u het recht op een Valys-pas.

Reizigers mogen samen met andere reizigers vervoerd worden in één bus of taxi. Dit betekent dat u niet rechtstreeks naar uw bestemming hoeft te worden gebracht. Er kunnen nog andere klanten opgehaald, dan wel afgezet worden. Men kan vanaf 15 minuten voor, tot 15 minuten na de afgesproken tijd worden opgehaald.

Let er wel op dat u vanaf 2014 € 3 aan reserveringskosten betaalt wanneer u op dezelfde dag een rit boekt als de dag waarop u wilt reizen.

Voor meer informatie, het bestellen van een valysrit of brochure verwijzen wij u graag door naar het volgende telefoon nummer 0900-9630 of naar de website www.valys.nl.

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »

U kunt bij ons nu ook met pin of creditcard betalen

Bij Schreurs Personenvervoer kunt u nu ook met pin of creditcard...

Lees meer »

Luchthavenvervoer met zeer scherpe tarieven!

Rij met Schreurs Personenvervoer naar vliegvelden in binnen- en buitenland,...

Lees meer »