logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

StraattaxiStraattaxi

Straattaxi nodig in Roermond en omgeving? Bel met nummer +31 (0) 475 334 600. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar.

We zijn sinds 1948 hét adres voor een straattaxi in deze omgeving. Dat betekent dat we de stad en de omgeving op onze duim kennen en voor scherpe tarieven voor u klaarstaan wanneer u ons nodig heeft. U kunt online een taxi boeken en daar binnenkort gebruik van maken. Of bellen, zodat we direct naar u toe kunnen komen.Boek taxi
 

Taxi boeken in Roermond en omgeving

Een taxi boeken in Roermond of omgeving? Dat is eenvoudig. Geef ons aan welke rit u wilt maken, dan plannen wij een van onze chauffeurs voor u in. Om veilig thuis te komen na een avondje uit of om in stijl naar een bijzonder feestje te reizen.

We werken met gekwalificeerde en gemotiveerde chauffeurs. Zij zijn graag de BOB of zorgen ervoor dat u vanaf een afgelegen locatie toch weer gemakkelijk thuis kunt komen. En specifiek benieuwd naar de mogelijkheden met de Valys of op het gebied van zakelijk vervoer? Wij zijn uw taxi in Roermond en omgeving, die u eenvoudig online of telefonisch kunt boeken.

Taxi nodig? Neem contact op

Zodra u een taxi nodig heeft horen we graag van u. Ook als u zoekt naar een van onze rolstoelbussen, zodat u ook met een beperking zonder problemen met de taxi kunt. Veilig en ontspannen, dankzij onze ervaren chauffeurs die goed weten hoe ze u op uw gemak kunnen stellen.

Vier een gezellige avond uit of een leuke dag buiten de deur. Om een straattaxi te boeken in Roermond en omgeving. Neem contact met ons op voor een boeking, of zodat we direct naar u toe kunnen komen. Boek taxi
 

 

Beoordeling door klanten: 9.1/10 ­ 4 beoordelingen

 

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »

Luchthavenvervoer met zeer scherpe tarieven!

Rij met Schreurs Personenvervoer naar vliegvelden in binnen- en buitenland,...

Lees meer »