logo-schreurs-mobiellogo-schreurs

Boek direct een taxi

+31 (0)475 - 33 46 00

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Goedkoop luchthavenvervoer in comfortabele auto’s, met een uitstekende chauffeur. Vlot en ontspannen naar de luchthaven. Met een groep, samen of gewoon alleen. Onze professionele chauffeurs staan graag voor u klaar. Binnen no-time voor de deur of op afspraak, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Onze chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Dat betekent dat we u ook midden in de nacht of in het weekend naar de luchthavens kunnen rijden. Of terug naar huis.Boek taxi
 

Goedkoop naar Eindhoven, Düsseldorf en Brussel

Goedkoop luchthavenvervoer naar Eindhoven Airport, Düsseldorf of een van de luchthavens bij Brussel? Wij zorgen voor een betaalbare taxi, afgestemd op uw reisgezelschap en voorkeuren. Dankzij ons veelzijdige en uitgebreide wagenpark is er altijd een comfortabele auto beschikbaar.

Op die manier verzorgen we ook het zakelijk vervoer en groepsvervoer. U kunt rekenen op onze uitgebreide ervaring met VIP vervoer, net als specifieke scherpe tarieven voor een taxi naar de luchthaven.

Luchthavenvervoer voor de beste prijs

Goedkoop naar de luchthaven, dankzij luchthavenvervoer voor de beste prijs. Bijvoorbeeld voor slechts €69 van Roermond naar Düsseldorf of terug. In comfortabele auto’s, met onze professionele chauffeurs die zorgen dat ze ruim op tijd aanwezig zijn.

We rijden u vanuit Roermond of een plaats in de omgeving naar de luchthavens van bijvoorbeeld Eindhoven, Düsseldorf of Brussel. Net als terug naar huis, zodat er een auto voor u klaarstaat op het moment dat u landt op de luchthaven.

Direct luchthavenvervoer boeken of eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de kosten van de rit. Boek taxi
 
Beoordeling door klanten: 9.1​/10 ­ 4 beoordelingen

Nieuws

Nieuwe medewerkers gezocht!

Klik op de volgende link voor de vacatures en functiebeschrijvingen: ...

Lees meer »

Luchthavenvervoer met zeer scherpe tarieven!

Rij met Schreurs Personenvervoer naar vliegvelden in binnen- en buitenland,...

Lees meer »